Szia, én Edit vagyok! Ha éppen az érettségire készülsz, és a számelmélet az egyik olyan terület, amitől a leginkább tartasz, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj ettől az aggodalomtól. Évek óta segítek diákoknak abban, hogy magabiztosan álljanak neki az érettségi vizsgának, és most szeretnélek meghívni téged is a videós számelmélet érettségi felkészítő tanfolyamomra, ahol minden feladatra felkészítelek, amit csak el tudsz képzelni.

 

 

Kinek ajánlom a számelmélet érettségi tanfolyamot?

A számelmélet érettségi tanfolyamot mindenkinek ajánlom, aki komolyan készül az érettségire, függetlenül attól, hogy a cél egy biztos kettes vagy egy magabiztos ötös. Ezek az alapinformációk elengedhetetlenek a matematika többi területének megértéséhez és sikeres elsajátításához. Akár most kezded el a felkészülést, akár már haladó szinten vagy, a tanfolyam biztosítja azokat az alapokat és összefüggéseket, amelyekre építve magabiztosan haladhatsz tovább a nehezebb anyagrészek felé. Ezek a tudnivalók minden szinten szükségesek a sikerhez!

 

 

 

 

Mit tanulunk a számelmélet tanfolyamon?

A tanfolyam felépítése logikus, lépésről lépésre vezet végig a legfontosabb számelméleti témakörökön, amelyek nélkülözhetetlenek az érettségi sikeres teljesítéséhez. Néhány a főbb témakörök közül:

 

  • Számhalmazok: Itt megismerkedünk a valós számok világával, beleértve a racionális és irracionális számokat, valamint az egész számok és természetes számok csoportjaival.
  • Számcsoportosítás: Megtanuljuk, hogyan különböztessük meg a prímszámokat és összetett számokat, továbbá elmélyülünk a négyzetszámokban és a 0 tulajdonságaiban.
  • Számrendszerek: A tízes számrendszeren túl más számrendszerek világába is betekintünk, megtanuljuk, hogyan váltsunk át különböző számrendszerek között.
  • Alapok – Osztók: Megvizsgáljuk a számok osztóit, megértjük a prímtényezős szorzattá alakítás folyamatát, és megtanuljuk kiszámítani a legnagyobb közös osztót és legkisebb közös többszöröst.
  • Oszthatósági szabályok: Részletesen átnézzük az oszthatósági szabályokat, hogy könnyedén megértsd, mely számok oszthatók más számokkal.
  • Röpke leckék: Itt rövidebb, de annál fontosabb témákra térünk ki, mint a tizedestört és vegyesszám alak, az arányos osztás és egy tört reciproka.

Mindezeken túl, minden modul végén érettségi példákkal teszteljük a tudásodat hogy biztosan ne érjenek meglepetések az érettségi vizsgán.

 

 

Hogyan néz ki és hogyan használd a témakörös érettségi felkészítőket?

Nézd meg a fenti videót!

Ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el, kövesd a leckék sorrendjét, mivel az anyagok egymásra épülnek. Gyakorolj minden kisebb rész után az „Érettségi példák” leckével, és ha elakadsz, bátran kérj személyre szabott visszajelzést tőlem. Így biztosan magabiztosan vághatsz neki az érettséginek!

 

 

Miért nem kell aggódnod amiatt, hogy nem értenéd az anyagot?

Ha attól tartasz, hogy nem fogod megérteni a tananyagot, teljesen megértelek. Ezért azt javaslom, hogy nézd meg egy ingyenes órámat, ahol pontosan úgy magyarázom el az anyagot, ahogy a videós tanfolyam során is teszem. Ezeken az órákon élőben tanítok diákoknak különféle témákból, és ha ott megérted a magyarázataimat, biztos lehetsz benne, hogy a tanfolyamok is világosak lesznek számodra. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy személyesen megtapasztald a stílusomat, és meggyőződj róla, hogy valóban érted a tananyagot, és így találtál egy olyan felkészítő segítséget, ami MŰKÖDIK!  

 

 

Komplett érettségi felkészítő tanfolyamok – minden szinten

Ha nem csak a számelméletre van szükséged, hanem egy teljes körű felkészítésre az érettségire, akkor van egy még jobb hír: ez a számelméleti tanfolyam része a teljes érettségi felkészítő csomagjaimnak. Választhatsz tanfolyamok közül attól függően, hogy milyen eredményt szeretnél elérni az érettségin. Akár kettes-hármas szintet, akár négyes-ötös szintet célzol meg, a tanfolyamaim úgy vannak kialakítva, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Ráadásul gondoltam arra is, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem ezeket a tanfolyamokat, így előfizetéses opciót is kínálok, amellyel könnyen hozzáférhetsz a tananyagokhoz.

 

 

Jelentkezz a számelmélet tanfolyamra, próbáld ki!

Ne hagyd, hogy a számelmélet visszatartson a kiváló érettségi eredmény elérésétől! Jelentkezz most a videós tanfolyamra, és kezdj el felkészülni még ma. Várlak a tanfolyamon, ahol együtt fogunk dolgozni a sikeredért! Kattints ide a részletekért és a jelentkezéshez!