A havi ingyenes matekórák és a felkészítőim, amelyeket eddig tartottam, hatalmas sikert arattak! Rengeteg diák és felnőtt is csatlakozott, akik mindannyian valós eredményeket értek el, legyen szó érettségi felkészülésről, középiskolai felvételiről, vagy csak a matektudásuk fejlesztéséről.

Most pedig itt az új lehetőség: nemcsak egy órát kapsz havonta, hanem egy teljes hónapnyi ingyenes, élő matekórát!

 

Miért voltak ennyire sikeresek az ingyenes órák?

Az elmúlt hónapokban számos diák élt a lehetőséggel, hogy részt vegyen az ingyenes óráimon. Az egy-egy órás alkalmak során akár személyre szabott segítséget kaptak, és a visszajelzések alapján ezek az órák valódi segítséget nyújtottak számukra a dolgozatokra, vizsgákra való felkészülésben. Most viszont még nagyobb dologra készülök: egy teljes hónapon keresztül vehetsz részt ingyenes órákon!

 

 

 

 

Egy hónapnyi ingyenes matekóra: Hogyan működik?

Ebben az egy hónapos időszakban nemcsak egyetlen ingyen órát ajánlok fel. Több órát is tartok, amelyek közül bármelyikre csatlakozhatsz, amikor csak szükséged van rá. Sőt, akár saját kívánságórát is kérhetsz! Ha van egy konkrét témád, amiben elakadtál, jelezd, és megbeszéljük, mikor tartom meg az órát. Az órák csoportosak lesznek, így mások is csatlakozhatnak, de mindig lesz idő a Te kérdéseid megválaszolására is.

 

 

 

 

 

Mit kapsz még ebben az egy hónapban?

Az egy hónap alatt nemcsak élő órákon vehetsz részt, hanem felvételeket is kérhetsz korábbi órákról vagy tanfolyamokról. Így ha valamiről lemaradnál, vagy újra szeretnél nézni egy témát, bármikor hozzáférhetsz. Emellett több példavideó is elérhető lesz érettségi és felvételi feladatok megoldásaival.

 

 

 

 

 

Miért éri meg csatlakozni?

Ez az egy hónapos próbaidőszak lehetőséget ad arra, hogy olyan mélyebb matektudást szerezz, amit később a vizsgákon, dolgozatokon vagy akár a középiskolai felvételin is kamatoztathatsz. Ha úgy döntesz, hogy a próbaidőszak végén is maradnál, akkor egy alacsony havi díj ellenében folytathatod a tanulást. De ha nem szeretnéd folytatni, semmi kötelezettséged nincs.