A tanítványaim attól féltek, hogy nem tudnak, vagy nem tudnak jól leérettségizni matekból...

Lili, Sára és Lilla 2020. novemberében kezdték meg nálam a felkészülésüket matekból, azzal a céllal, hogy megtudják, illetve hogy jól meg tudják írni az érettségit 2021 májusában.

Lili volt az első, aki hozzám került, és az ő ajánlása alapján kezdtem el ezután Lillát, majd Sárát tanítani.

Lili

"Nem tudtam volna leérettségizni..."
LILI

„Nem tudtam, mit is kellene csinálni” – így érezte magát az érettségi felkészülésre gondolva, miután az iskolában a koronavírus miatt online-ba került az oktatása. Segítségre volt szüksége. Velem végül megnyugodhatott, mert „jól meg tudtuk oldani online a matekot”, és folyamatosan javult az átlaga. Lili végül 4-re érettségizett!

Sára

"Örüljek, ha elérem a kettest..."
SÁRA

A korábbi matektanárom azt mondta: "Neked ez nem fog menni. Jó, ha meg tudod majd oldani az első 30 példát, és meglesz a kettes” – idézte Sára korábbi tanára szavait. Sára Lili osztálytársa, és észrevette Lili fejlődését az iskolai órákon október vége felé, és így jelentkezett hozzám ő is. Elmondása szerint a bíztatásom, és a benne való hitem segítette ahhoz, hogy jól sikerült az érettségije, és nemcsak az első 30 példa ment neki az érettségin. :)

Lilla

"Nagyon félek a matek érettségitől!"
LILLA

Lillát is Lili invitálta hozzám, aki első alkalommal elmondta, hogy fél az érettségitől. Érezhetően bizalmatlan volt velem eleinte, az online óráktól is tartott. Azonban az órák előrehaladtával felfigyeltek az osztálytársai is az ő fejlődésére, amelyet így mesélt el: „én már tudtam előbb az anyagot, ők meg csak néztek, hogy ezt hogy…”, és később az érettségiről is nyugodtan jött ki: „Én úgy jöttem ki, hogy nekem ez jó lesz, míg a többiek eléggé el voltak keseredve”. Lilla 5-ös érettségit írt!

Meggyőződésem, ha nem novembertől, hanem szeptembertől kezdtek volna, mindhárom lány – kivéve Lillát – 1 jeggyel jobbat írtak volna még. :D

Ajánlott a szeptemberi kezdés, ahogy Lili is mondta: „Legyen idő bepótolni az esetleges hiányosságokat, ne kelljen feszített tempóban tanulni.”



Hallgasd meg videóban is beszámolójukat!

A három osztálytárs :)

Online élőben tanulnál velem, vagy inkább levelező tanfolyamon keresztül? Válassz! :)

Ezen az oldalon a továbbiakban az ONLINE ÉLŐ  KORREPETÁLÁSRÓL OLVASHATSZ!
Ha téged jobban érdekel a levelező tanfolyamom, kattints ide!

Matematika korrepetálás 12. osztályosoknak és érettségizőknek!

Használd fel a kuponkedvezményedet minden kötelezettség nélkül!

Rugalmas időbeosztás

Rugalmas időbeosztással annyi időt töltünk matekozással, amennyivel elérjük a céljaid! 

Tapasztalataim alapján heti 4 óra szükséges ahhoz, hogy - amennyiben nem vagy 4-es vagy 5-ös - két jeggyel javítsunk az átlagodon az érettségin! Mit szólsz?

  • Heti 1 főóra (kb 2 óra): Ezen érted meg az aktuális témakört, vagy résztémakört! Nem előadást tartok, aktíván együtt végigmegyünk a lényegen!
  • Heti 1 házióra (kb 1,5 - 2 óra): Ha gondod volt a házival, itt fogjuk végleg helyére tenni a dolgokat! Ezt az órát én (Edit) és/vagy a segédtanárom tartja. Ha a házid hibátlan, ezen nem is kell részt venned! 

Jó hangulat, vicces órák, komoly fejlődés

Online, otthonod kényelméből sajátíthatod el, amit tudok; akár a kameraképed nélkül!

Online, otthonod kényelméből sajátíthatod el, amit tudok; akár a kameraképed nélkül, inkognítóban!

Az órák csoportosan, online kerülnek megtartásra a Google Meet videokonferencia segítségével.

Ha ez egy picit is kétséget ébreszt benned az online oktatás, mert pont ez volt a baj az iskolai matekkal (mint Lilinek és Lillának), nos gyere el egy egyéni órára (a kuponkedvezménnyel megteheted) és majd rájössz, hogy ez azért más lesz, és neked ez menni fog! 

Nem kell félned attól, hogy valaki többet, vagy valaki meg kevesebbet tud, és ráadásul azt gondolod esetleg, hogy Te leszel az, aki a kevesebbet tudja. Hozzám nem a zsenik jönnek :). Az alapokon gyorstalpalón mindenkivel átmegyünk így is, úgy is! 

Ha nem akarod, és az megnyugtat, nem kapcsolod be a kamerádat a többiek előtt eleinte, de a hangod azért majd kell!

Szóval nincs kifogás, kezdetnek szerezd meg a kuponkedvezményt a regisztrálok gombra kattintva, és puding próbája az evés. :) Ne várj tovább! Legyél Te a 10 kuponkedvezmény tulajdonos egyike, aki kap 2 óra ingyenes korrepetálást, akár egyénileg is!


Emellett még hadd hozzam fel érvként, hogy megtedd a lépést:
  1. Nálam 4 órát kapsz egy héten megfizethető áron, nem pedig 2 órát aranyáron!
  2. Nem előadást kapsz ezért, meg leadtam az anyagot "oszt jóvan", hanem komoly egyéni figyelmet órák közben is, és órán kívül is! Kizárt, hogy ne fejlődj, ha velem tanulsz, és erre garanciát vállalok!
  3. És valóban jó érettségit fogsz írni, és ezzel megtámogatjuk a továbbtanulásodat!

Garanciát vállalok a fejlődésedre! 

Én az a fajta tanár vagyok, aki eredmény nélkül nem dolgozik, és nem fogad el pénzt!
Szuper áron

Komoly fejlődés, megfizethető áron, garanciával!

1475 Ft/60 perc (heti összesen 4 óra szükséges, azaz 5900 Ft/hét). Az 4*60 perc 2 alkalomra kerül megbontásra. 
Az ár szeptember 1.-ig jelentkezőknek érvényes.

Ők is velem készültek fel az érettségire, csak régebben!

Adri, Zsuzsa és Eszti beszámolója

Én fogom belőled kihozni a legjobbat!

Szántó Edit

Érettségire felkészítő specialista

1998 óta tanítok matematikát magánoktatásban elsősorban középiskolásoknak kimagasló eredményekkel. Az elmúlt 1 évben döntöttem arról, hogy az érettségire és a 12. osztályra fókuszálok, és specializálódtam erre, és ezt a szegmenst szeretném nagy szeretettel segíteni! 41 éves, vidám nő vagyok, nagyon jól megértem magam a fiatalokkal, és ők is megértenek engem :), sokat nevetünk együtt az órákon.

Érdekődhetsz telefonon is:
+ 36 (20) 510 4474 

E-mailen: info @ ravix . hu
01

Kellenek a pontok a sikeres felvételihez?

Számít Neked hányas lesz az érettségid matekból? És a 12. osztály félévi eredményed is fontos? Az eddigi tanítványaimmal való tapasztalataim alapján - hacsak nem vagy négyes vagy ötös átlagú - 2 jegyet fogunk javítani az érettségiig, ha szeptembertől kezdünk!

A STRESSZ ELLENSZERE: Normális tempóban való felkészülés, időben elkezdve, kapkodás nélkül!

Image
02

Lemaradtál a tavalyi digitális oktatás miatt az anyaggal?

Lehet neked is volt olyan iskolai vagy magántanárod, akivel a digitális oktatás abszolút nem hozott eredményt, sőt rontottál a matek átlagodon! Talán még jobban utálod a matekot, mint valaha! Lendülj túl ezen, és jelentkezz hozzám! Behozzuk a lemaradást, és tök jó érettségit fogunk együtt összehozni!
03

Ha most kellene érettségizned így 11. osztály után, sikerülne Neked?

A 11. osztály után már képesnek kellene legkevesebb 3-asra megírni az érettségit, persze csak akkor, ha az addig kapott tudást el is sajátítottad az iskolában! Ha ez nem megy, akkor mielőbb kezdd el a felkészülést velem matekból! Ne halogasd az időt, mert a továbbtanulásod is múlhat ezen!

GARANCIA

Garancia
100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalok 1 hónap elteltével, ha nem leszel elégedett! Rá fogok kérdezni :)

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak.